Yksinkertaisimmat kotisivut

lmgtfy

Tällä kertaa ajattelimme etsiä käsiimme esimerkkejä yksinkertaisista, mutta toimivista kotisivuratkaisuista. Hauska nettisivusto Mashable.com onkin listannut muutaman hyvin yksinkertaisen sivuston, jotka ovat saaneet lukemattomia kävijöitä, sillä niistä on muodostunut jopa eräänlaisia vitsisivustoja, kuten hulvaton Let me google that for you. Nämä sivustot voisi luoda melkeinpä kuka vain! Tässä siis pieni lista mielestämme parhaista simppeleistä kotisivuista.

 

Turn Your Name Into A Face

Tämä hauska sivusto tuo paljon hupia esimerkiksi työpaikalla, kun jokaiselle voi etsiä omat hassut kasvonsa. Turn Your Name Into A Face on erittäin yksinkertainen nettisivusto, mutta myös hyvä esimerkki siitä, miten yksinkertainen voi olla viihdyttävää. Jos tarvitset nopean avatarin, on tämä nettisivu loistava myös siihenkin.

 

Let Me Google That For You

lmgthy.com saattaa olla tuttukin sivusto niille, jotka toimivat esimerkiksi teknisen tuen parissa tai vaikkapa toimistotyössä. Se on tarkoitettu lähinnä ivaavaksi vitsiksi, sillä sivusto vain näyttää miten kysytyn kysymyksen voi googlettaa ja vastaukset löytyvät heti, sen sijaan että pitäisi itse vastata siihen.

 

Bruno Triplet

Tämä sivusto pääsi listallemme sen takia, että sen design on erittäin yksinkertainen, mutta silti näyttävä ja selkeä. Suunnittelija Bruno Triplet keskittyy muotiin ja hänen sivustonsa suorastaan kutsuu lukemaan lisää. Hänen kotisivustonsa on suorastaan elegantti, mutta erittäin helppo rakentaa.