Tietoa kotisivuista

Tietoa kotisivuista

Kotisivujen luominen voi olla joskus todella hankalaa hommaa. Jos haluaa todella yksinkertaiset sivut jossa ei ole paljon yksityiskohtia, voi sivu valmistua aika lyhyessä ajassa.

Mikäli haluaa kaikenlaisia yksityiskohtia lisätä ja lisätä esim. flashilla jotain kuvia tai vastaavaa, saattaa siinä kestää helposti vähän pidemmän aikaa. Koodaaminen on helppoa hommaa näin teoriassa, mutta koodaaminen ammattitasolla on todella vaativaa.

Me teemme kaikenlaisia ratkaisuja kaikille jotka ovat kotisivun tarpeessa. Olit sitten yritys, yksityishenkilö tai blogin pitäjä, me voimme auttaa sinua helpolla ja halvalla tavalla! Niin kuin aiemmin mainitsin, sivujen tekeminen riippuu täysin sivuston tulevasta sisällöstä. Mikäli sivulle on tulossa paljon erilaisia ominaisuuksia, saattaa olla että sivuston koodaamisessa kestää kauemmin kuin yksinkertaisissa sivuissa. Hyvä esimerkki tässä suhteessa on yksi toimeksianto, jonka aloitimme viime perjantaina.

Tämän projektin teimme todella lyhyellä aikataululla ja varoitusajalla toimeksiantajan pyynnöstä. Teimme perus-flash koodauksia sivustolle ja lisäsimme myös vähän vilkkuvia java ominaisuuksia. Sivuston tekemisessä muuten ei mennyt kovin pitkään, mutta pisimmän aikaa menee kun koodaa java ja flash juttuja.

Teimme kuitenkin kaikkemme ja pistimme kaiken likoon, aloitimme työstämisen heti perjantaina kun saimme toimeksiannon.

Perjantai ja lauantai meni peruskoodauksen merkeissä ja textin käsittelyssä. Sunnuntaina pidimme lepo päivän koska oli pääsiäinen, silloin kaikki menivät kotiin perheidensä luo lataamaan akkuja tulevaa työviikkoa varten.

Maanantaina jatkoimme projektia ja silloin se oli vielä sillä mallilla, että epäröimme jopa itse saammeko tätä sivustoa pystyyn näin lyhyellä aikavälillä. Onnistuimme kuitenkin, ja tiistaina olikin jo suurin osa koodauksista valmiina. Keskiviikkona vielä kävimme sivuston läpi ja tänään lanseerasimme sivuston!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.