Windows 8

Uusia käyttöjärjestelmiä tulee markkinoille aina tasaisin väliajoin. Tällä hetkellä ehkä puhutuin käyttöjärjestelmä on Windowsin kehittämä uusi käyttöjärjestelmä nimeltä Windows 8. Windows 8 on jatkoa edelliselle käyttöjärjestelmälle nimeltä Windows 7. Windows 8 on kehittyneempi versio edellisestä, uudempi, raikkaampi ja tehokkaampi.

Uuden Windows 8 käyttöjärjestelmän “look” on täysin uusi verrattuna vanhaan. Pääset myös tavallisesti työpöydälle Windows 8 versiossa, mutta aloitusnäkymä on todella paljon muuttunut. Windows 7 ei ole hassumpi versio sekään.

Se on hyvin helppo käyttöinen ja tehokas käyttöjärjestelmä päivittäiseen tietokoneen käyttöön. Windows 7 soveltuu hyvin myös kaikille harraste käyttäjille. Windows 8 on astetta helpompi sitten. Aluksi Windows 8 vaikuttaa todella paljon erilaiselta vanhaan verrattuna ja kaikkia asetuksia ja ominaisuuksia on jopa vaikeaa löytää. Käyttöjärjestelmään kun tottuu niin se on lähes tulkoon helpompi kun edellin käyttöjärjstelmä, joka olikin jo sitten helppoakin helpompi!

Windows on maailman tunnetuin käyttöjärjestelmä valmistaja joten he tietävät mitä asiakkaat vaativat kun he valitsevat käyttöjärjestelmää. Nämä kaikki asetukset ja ominaisuudet myös löytyvät Windowsin tarjoamista käyttöjärjestelmistä. Olit sitten kokenut tai vähemmän kokenut tietokoneella kävijä, Windows sopii sinulle varmasti paremmin kuin hyvin.

Windows myös ilmoitti että tulevina vuosina he eivät tule tuomaan markkinoille yhtä tiheästi uusia käyttöjärjestelmiä kuten aina ennen. Windows 8 oletetaan että se tulee kattamaan kysynnän myös tulevina vuosina. Käyttöjärjestelmää on jo kehuttu kaikkien aikojen parhaimmaksi. Eikä ihan syyttä.

Oma arviomme on että se todella on myös sitä. Parempaa käyttöjärjestelmää ei ole tällä hetkellä saatavilla. Mielenkiintoiseksi ja nähtäväksi jää, tuleeko Windows ikinä saamaan todellista kilpailijaa käyttöjärjestelmä markkinoille. Jos olet valitsemassa käyttöjärjestelmää, me suosittelemme että valitset Windows 8.