Parhaat kannettavat tietokoneet

Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että omien kotisivujen tai aivan yleisestikin nettisivujen rakentaminen sujuu helpoiten normaalilla pöytätietokoneella, sillä niiden tehot ovat aivan eri tasoa kuin kannettavilla tietokoneilla. Sen lisäksi esimerkiksi pöytäkoneen näppäimistö ja hiiri ovat helppokäyttöisempiä, tosin nämä saa erillisinä myös läppärillekin. Joskus kuitenkin täytyy liikkua paikasta toiseen ja kannettava kone kulkee mukana huomattavasti helpommin kuin pöytäkone kaikkine oheislaitteineen.

Tällä kertaa kokosimmekin yhteen vuoden 2016 parhaat kannettavat, joista löytyy tarpeeksi jytyä myös hieman vaativampaan käyttöön!

 

toshiba

Toshiba Chromebook  2

Tämä nopeatehoinen läppäri on myös ulkoisesti tyylikäs. 13-tuumainen näyttö ja Intel Core i3 kuuluvat koneen ominaisuuksiin. Läppärissä on USB 3.0- ja USB 2.0 -portit, joihin voi kiinnittää esimerkiksi suuremman näppäimistön, hiiren, tai muita USB-laitteita

 

macbook

MacBook Air (13 tuuman näyttö)

Vaikka MacBookia usein tietotekniikkapiireissä ivataankin ns. hipsterien omaksi koneeksi, josta pyydetään reilusti ylihintaa, ei tämä kone syyttä ole monen tietokoneella työskentelevän ihmisen valinta. Etenkin MacBook Air on erinomainen valinta ja yksi hyvä syy on sen pitkäkestoinen akku! Tämä ei nimittäin ole itsestäänselvyys kaikkien kannettavien kanssa. 8GB RAM on myös plussaa, joten ei kannata turhaan karsastaa MacBookeja!

 

hp

HP Spectre x2

Tämä läppäri lähtee mukaan huokeammalla hinnalla, joten se sopii pienemmällekin budjetille. Sen Intel CORE M -prosessori toimii erinomaisesti, tosin näyttö on vain 12-tuumainen.